Generell informasjon

Umbriakurs tilbyr opplæring innen ledelse, kommunikasjon, arbeidsmiljø og konflikthåndtering – i all hovedsak i den italienske regionen Umbria.

Se egen siden for mer informasjon eller følg linken under for planlagte kurs.

 

Kurstilbud 2020:

Håndtering av personkonflikter, uønsket seksuell oppmerksomhet (#metoo) og trakassering på arbeidsplassen og i organisasjoner 

  • etter nærmere avtale (grunnkurs)
  • Sted: Umbria, Italia

Håndtering av konflikter på jobben

  • etter nærmere avtale (oppfølgingskurs)
  • Forutsetter noe kunnskap om konflikthåndtering og faktaundersøkelse som metode i varslingssaker.
  • Sted: Nord-Norge (nærmere sted kommer)

Formidle bedre på jobben – muntlig og skriftlig

  • Kommunikasjonskurs med Bård Borch Michalsen

 

Kursleder og arrangør Umbriakurs:

Kjersti Oddvarsdatter Sæther (55) er spesialist i arbeidsmedisin. Hun jobber som bedriftsoverlege i Forsvaret. Hun er sertifisert faktaundersøker og bistår ved undersøkelser ved påstand om trakassering og mobbing.

Umbriakurs drives av Kjersti som her samarbeider med ledende norske fagfolk. Se kursinformasjon for nærmere presentasjon av de øvrige foredragsholdere og kursledere.

 

Praktisk informasjon om kursene i Italia:

Kursavgiften inkluderer selve kurset.

Oppholdet (kost og losji) betales direkte til vårt italienske vertskap. Vi bor på en agriturismo hvor det dyrkes oliven, frukt og grønnsaker. Vi spiser hjemmelaget mat basert på egenproduserte og kortreiste produkter.

Det betyr også at det går hunder og katter – og gjerne noen høner fritt rundt på området. Vi bor i vakre omgivelser med nydelig utsikt over oliventrær og vinmarker. Det er basseng som er åpent i sommersesongen.

Reisen:
Reise mellom Norge og Italia er ikke inkludert i prisen. Ta gjerne kontakt med Kjersti for råd om flyrute. Når mange kommer samtidig ordner vi felles avreise fra Roma Fiumicino. Kursopplegget kan tilpasses rutetidene.

Forsikring:
Du bør ha med helsetrygdkort som gir rett til offentlig legebehandling. Fås på www.nav.no. Alle deltar på egen risiko og du må ha reiseforsikring.

Annen informasjon: 
Værmelding: Gjennomsnittlig dagtemperatur for april 18 grader, mai 23 grader, september 25 grader og oktober 19 grader. Europa har opplevd mer regn de siste årene. Det er derfor mulighet for regnbyger på alle turene.

Reise- og betalingsvilkår:
Påmelding skjer ved innsendelse av påmeldingsskjema. Når du mottar bestillingsbekreftelse blir du bedt om å betale et depositum. Depositumet blir ikke refundert om du skulle bestemme deg for å avbestille turen. Når depositum er innbetalt, er bestillingen bindende for turarrangøren. Da kan du bestille flybilllett.
Resterende beløp (kursavgift minus depositum) innbetales senest seks uker før avreise. Ved avbestilling mindre enn 28 dager før avreise, refunderes ikke kursavgiften.